Mantelzorgbemiddeling

Ouderenzorg goed geregeld!

Mantelzorgbemiddeling.nl ; Specialist in particuliere mantelzorg en thuiszorg voor ouderen thuis in Enschede, Hengelo en Twente.

Werken in de zorg?  Kijk bij Vacatures!

Thuis blijven wonen als u op leeftijd komt, met thuiszorg of mantelzorg? Het is mogelijk met onze ondersteuning! Particuliere aanvullende zorg aan huis, in Enschede, Hengelo of Twente? Met onze mantelzorg op maat voor ouderen; precies zoals u dat wenst. Voor uzelf of voor uw ouders. 

Op de pagina Diensten leest u alles over de mogelijkheid langer thuis te blijven wonen door particuliere aanvullende zorg aan huis. 

 

Wilt u aan de slag en plezierig werken in de zorg in Enschede, Hengelo of Twente? 

Wegens de grote vraag naar particuliere thuiszorg breiden we ons team momenteel sterk uit. Werkt u graag vanuit uw hart en houdt u van omgaan met ouderen? In Enschede, Hengelo of Twente?

Klik op Vacatures voor de actuele mogelijkheden.


Bel nu voor advies of een persoonlijke afspraak waarin we de mogelijkheden van onze particuliere mantelzorg aan huis toelichten.

Rob Scherphof, 06-21563315


Voor ondersteuning in Almelo, Borne, Dinkelland, Enschede, Haaksbergen, Hellendoorn, Hengelo, Hof Van Twente, Losser, Oldenzaal, Rijssen, Holten, Tubbergen, Twenterand, Wierden. Leuk vinden
Delen
Tweet